Hvad driver os?

Som en familieejet virksomhed har værdier som respekt, integritet og innovation været en del af vores kultur i generationer. Vores formål, “Vi stræber efter bedre”, afspejler disse værdier og driver os til at hæve vores ambitioner og opfylde vores løfter om at påvirker mennesker og planeten til det bedre.

Vores bæredygtighedsstrategi, som vi implementerer gennem partnerskaber på tværs af geografi og brancher, investeringer i teknologi og certificeringer, er struktureret omkring fire strategiske søjler:

Beskyttelse af miljøet


Vi arbejder for at drive miljømæssige effektivitet i vores egen drift, reducere udledninger og styrke cirkularitet i vores emballage.

Læs mere>

Bæredygtigt indkøb af ingredienser


Med vores programmer styrker vi landmændene i den anden ende af forsyningskæden, skaber øget transparens og bevarer deres miljøer.

Læs mere>

Fremme af ansvarligt forbrug


Vi stræber efter ansvarligt forbrug af vores produkter. Vi stræber efter at tilbyde produkter af den højeste kvalitet og friskhed og stræber altid efter at kommunikere ansvarligt.

Læs mere>


Vi arbejder målrettet på at sikre en diversificeret, inkluderende og givende arbejdsplads, vi styrker vores lokalsamfund og fremmer aktiv livsstil blandt unge og deres familier.

Læs mere>