NØGLETAL

Ferrero-koncernens finansielle tal

FERRERO I DAG

Global tilstedeværelse.
Ferrero blev grundlagt som et lille konditori i Alba, Italien, i 1946 og er nu til stede i mere end 50 lande med 37 produktionsanlæg på fem kontinenter. Vores produkter er tilgængelige i mere end 170 lande.

I dag har Ferrero og dens relaterede virksomheder over 47.000 medarbejdere med mere end 120 forskellige nationaliteter.

VORES ØKONOMISKE RESULTATER

I en verden i forandring fortsætter Ferrero med at vokse år efter år og er i dag verdens tredjestørste chokoladekonfekturevirksomhed.

Ferrero-koncernen afsluttede det regnskabsår, der sluttede den 31. august 2023, med en koncernomsætning på 17 milliarder euro – en stigning på +20,7 % sammenlignet med det foregående års omsætning på 14 milliarder euro. På trods af udfordrende økonomiske og geopolitiske omstændigheder var koncernen i stand til at fortsætte sin robuste vækst og konsolidere sin markedsandel på tværs af kategorier og regioner takket være medarbejdernes ukuelighed, de stærke brands og forretningsmodellen.

Vores ikoniske brands såsom Nutella®, Ferrero Rocher®, Kinder Bueno® og Kinder Joy® opnåede vækst i nettosalget, drevet af USA og Italien, og væksten var ledsaget af en konsolidering af markedsandele i de fleste regioner.

KONTINUERLIG VÆKST OG FREMSKRIDT

For at fremme væksten gennemførte Ferrero-koncernen også nogle vigtige initiativer som f.eks.:
- Fortsat stigning i investeringerne i vores ikoniske brands og styrkelse af vores interne R&D.
- Udvidelse af vores produktionskapacitet for at imødekomme forbrugernes stigende efterspørgsel efter vores produkter, med samlede kapitalinvesteringer på 811 millioner euro, hvoraf de vigtigste investeringer er materielle anlægsaktiver (733 millioner euro) til vores fabrikker i Italien, USA, Tyskland og Spanien.

Disse investeringer repræsenterer vores vedvarende fokus på at forbedre kvaliteten, friskheden og fødevaresikkerheden af vores produkter, samtidig med at vi opretholder konkurrenceevnen og reducerer miljøpåvirkningen af vores produktion.

THE HAZELNUT COMPANY

Vores mål: at sikre bæredygtige hasselnødder af høj kvalitet

The Hazelnut Company er en unik funktion i Ferrero, der er involveret i alle led af hasselnøddens værdikæde – fra gård til fabrik. Virksomheden består af fem landbrugsvirksomheder i Argentina, Australien, Chile, Georgien og Serbien. Den har også syv forarbejdningsanlæg til hasselnødder i Tyrkiet, Italien og Chile.

Læs mere på: www.ferrerohazelnutcompany.com