VORES FOKUS

Siden familievirksomheden blev grundlagt i 1946 i Alba i Italien, har Ferrero altid arbejdet målrettet på at skabe solidt engagement og have størst mulig fokus på mennesker og planeten. Det handler om at bekymre os om de mennesker, som har været med til at skabe og fortsat skaber Ferreros historie, sikre en diversificeret og belønnende arbejdsplads og fremme en aktiv livsstil blandt unge og deres familier, hele vejen til at styrke vores engagement i bæredygtig landbrugspraksis, beskyttelse af miljøet og støtte til lokalsamfund. Denne tendens er en del af vores DNA og er symbolsk repræsenteret i et brev, som Michele Ferrero sendte til en af virksomhedens medarbejdere i 1957, da han tiltrådte som leder.

”Jeg dedikerer mig personligt til at gøre alt, hvad jeg kan, og alle mine intentioner til vores virksomhed, så den kan fortsætte sin rejse i samme lys som min far og onkel gav den, og jeg forsikrer jer om, at jeg vil kun være tilfreds, når jeg med konkrete fakta kan sikre jer og jeres børn en sikker og fredelig fremtid.”
Michele Ferrero

Vores administrerende formand Giovanni Ferrero fortsætter med at lede koncernen i samme lys:

”Tradition og innovation er en del af Ferreros DNA. Hvis jeg havde en metafor, ville jeg sige, at tradition er som en bue. Jo længere tilbage vi trækker strengen, desto længere fremad kan vi skyde pilen med modernitet, vision og innovation.”
Giovanni Ferrero