Ferrero præsenterer sin fjerde rapport om virksomhedens sociale ansvarlighed

Nu foreligger Ferreros fjerde rapport om virksomhedens sociale ansvarlighed efter offentliggørelse den 10 juli på hovedkontoret på ”Il Sole 24Ore” i Milano.

Den fjerde udgave blev udarbejdet på basis af parametrene for GRI-organisationen (Global Reporting Initiatives: organisationen bag en af de mest anerkendte retningslinjer for bæredygtighedsrapportering ). For andet år i træk har Ferrero-koncernen fået det højeste rapporteringsniveau, hvilket blev bekræftet af GRI Statement, det svarer til A+.

Rapporten tager også hensyn til de "Ti principper" i FNs Global Compact (UNGC) og "The OECD Guidelines for Multinational Enterprises." (OECDs retningslinjer for multinationale selskaber). Den eksterne revision af denne rapport blev udført af DELOITTE.

I år kombineres offentliggørelsen af CSR-rapporten med lanceringen af en hjemmeside, der er tilegnet virksomhedens sociale ansvar i koncernen. Denne hjemmeside giver nyttige oplysninger, der har relation til CSR, og mulighed for at se og downloade tidligere offentliggjorte rapporter samt adgang til et interaktivt bæredygtighedsfodtrin for koncernen.

Den nye CSR hjemmeside kan ses på www.csr.ferrero.com